Lezingen

Het boek Sterker dan het onrecht beschrijft mijn waargebeurde verhaal. Ik zat als dader negentig dagen in de gevangenis en stond vervolgens datzelfde jaar in de rechtbank als slachtoffer in een misbruikzaak.
Ik leefde in de volle overtuiging dat mijn pijn, vanuit wat me was overkomen, nooit weg zou gaan. Toch ben ik in staat geweest om mijn verleden te verwerken en sta ik vandaag de dag volop en positief in het leven.

In mijn lezingen deel ik mijn herstelverhaal, waarmee ik anderen hoop te inspireren en laat zien hoe het óók kan. Hoe je grote trauma’s kunt verwerken. Hoe je ervoor zorgt dat je geen herbelevingen meer hebt. Hoe steun van anderen van levensgrote betekenis kan zijn. Hoe je rust vindt, ook als er nog geen gerechtigheid is.

Ook ga ik in op hoe ik mijn periode in detentie heb ervaren. Ik vertel over mijn ervaringen met de reclassering en met de zedenpolitie. Hoe het voelde om aangifte te doen tegen een bekende. Hoe het strafproces verliep en wat mij heeft geholpen om weer grip op mijn leven te krijgen.

Want dat kan! Er ís een leven na heel veel ellende.

Ik deel graag mijn verhaal. 

MOCKUP2.jpg